Presentförslag

9 förslag på roliga Greta Gris-leksaker att ge i present

Greta Gris (eller Peppa Pig som hon heter på engelska) är en väldigt populär serie bland de minsta barnen. I Greta Gris får vi följa den lilla grisen Greta och hennes lillebror Georg. De bor i ett gult hus uppe på en kulle tillsammans med Mamma Gris och Pappa Gris. Varje dag är det nya upptåg. Det är alltifrån att handla i affären hos fru Kanin till att segla ut på havet i Morfar Gris älskade båt eller ta en tur i hans tåg (miniatyrlokomotiv) Gertrud.

Det Greta älskar mest av allt hela världen är att hoppa upp och ner i leriga pölar. Denna aktivitet får hon ofta med sina vänner på. Greta har många vänner men några av de hon umgås mest med är Lena Lamm, Hasse Hund och Karin Kanin.

På vardagarna går hon i förskola hos fröken Gasell tillsammans med alla de andra barnen. Där sjunger de ofta sånger, pysslar, gör studiebesök eller åker på utflykt i skolbussen.

Det finns massor av leksaker med Greta Gris-tema. Här har vi samlat ihop ett gäng Greta Gris-produkter som brukar vara populära bland barn att få i födelsedagspresent eller julklapp.

Nöff, nöff!