Presentförslag

Hej och välkommen till vår sida om presenter

En inslagen present i gult papper med rosa snöre.

Vi älskar att ge presenter och älskar att få presenter, trots detta så är det inte alltid så lätt att hitta på vad man ska köpa.

När vi sökt runt på andra presentsidor så har det ibland varit lite svårt att orientera sig bland alla förslag som finns. För hur ska man egentligen hitta något bra när det erbjuds nästintill 100 olika förslag på en present?

Vi kände därför att vi ville skapa en mer sparsmakad sida. En sådan sida som vi själva hade velat hitta de gånger vi behövt ideér till en present. Du kommer därför inte hitta oändligt långa listor med förslag hos oss. Istället har vi valt att endast fokusera på de presenter vi faktiskt tycker är riktigt bra.

Många av presentförslagen har vi fått eller gett bort själva och kan därför uttala oss om. Vi kommer i en del fall ge väldigt konkreta presenttips eftersom det är så vi själva hade velat ha det.

En apelsin.

Vi som driver den här sidan heter Sandra och Sebastian. Vi tycker om att gröta in oss och läsa på om saker. Väldigt mycket faktiskt. Vi gillar också programmering, katter och apelsiner. Saftiga och lagom söta ska de vara. Apelsinerna alltså. När vi inte djupdyker in i saker så hänger vi oförskämt mycket med våra barn.

Hoppas du ska hitta något på vår sida som hjälper dig jakten på en bra present!