Presentförslag

17 presenttips till honom

Ska du köpa en present eller julklapp till din pojkvän, man, bror, killkompis eller kanske pappa? Det här brukar vara en kategori som många tycker är extra klurig.

Jag har verkligen försökt tänka efter när det gäller denna kategori och kommer därför med flera tips som jag vet fungerat bra som presenter till män i min närhet. Många presenttips är åt det lite lyxigare hållet, men jag försöker också komma med billigare alternativ utan att tumma för mycket på kvalitén.

Många gånger försöker jag också vara ganska konkret i mina tips och inte bara säga “köp en klocka” utan berättar lite kort om varför en del klockor är av mer intresse än andra. Jag försöker också komma med tips på presenter och julklappar till honom som inte alla andra presentsidor redan visar.

Jag hoppas verkligen du kan få lite hjälp på traven med mina tips.

Lycka till!

Vad tycker killar om att få i present?

Ja, det går väl inte riktigt att svara på. Min bror skulle inte alls uppskatta samma saker jag ger min man i julklapp och vice versa.

Ett tips är att kolla lite på vad personen ifråga brukar hitta på tillsammans med sina vänner. Där brukar du kunna få riktigt bra ledtrådar på passande presenter. Brukar de gå på bio, bowling eller träna mycket tillsammans? Går de på vinprovning, konserter eller hänger hemma och spelar TV-spel (slå in en stor korg med godis, snacks och läsk)?

Vad köper man i present till mannen som har allt?

En riktigt svår fråga. Många gånger tycker jag att det är lätt att i sin iver på en bra present till denna typ av person tänka “Nu ska jag hitta något som den här personen inte har” och då gör man det nästan ännu svårare för sig själv. Ibland slutar det med att man införskaffar en tokrolig pryl som kanske ändå inte kändes helt rätt.

Något som kan göra det lite enklare är att köpa saker som underlättar eller gör det roligt i vardagen för personen. Sådant som är så simpelt att den kanske inte ens tänker på det.

Tycker personen om att träna? Köp en riktigt bra träningströja eller premium-strumpor. Jobbar personen mycket ute? Införskaffa ett par rejäla kvalitetsarbetshandskar osv.